Over mij

Mijn naam is Manuela Allart en ik ben sinds 1990 werkzaam in de zorg. Ik heb eerst als verzorgende IG gewerkt en sinds 2006 werk ik als verpleegkundige niveau 4.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in zowel het verpleeghuis, als in de thuiszorg en binnen een hospice. In 2007 besloot ik verder te gaan als zelfstandig verpleegkundige. Sinds 2009 begeleid ik ook mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Door jarenlange werkervaring en het volgen van veel trainingen is dit mijn specialisme geworden. foto website manuZorg (1)

Waar ik voor sta

Ik stel hoge eisen aan de kwaliteit van de zorg die ik verleen. Jaarlijks volg ik bijscholingen om bekwaam te blijven in verpleegtechnische handelingen.

Ik wil aansluiten bij de persoonlijke voorkeuren, leefomstandigheden en zorgbehoeften van de cliënt. Bij ManuZorg is de zorg en dienstverlening individueel, op maat en op alle niveaus, afhankelijk van de hulpvraag.

Er wordt in toenemende mate een maatschappelijk beroep gedaan op mantelzorgers. Het is bekend dat mantelzorg zwaar is en dat veel mantelzorgers de zorg nauwelijks kunnen volhouden en overbelast raken. ManuZorg ontlast de mantelzorger door een deel van de zorg over te nemen.

Mijn motto is:

‘Iedereen die afhankelijk wordt van zorg en/of begeleiding, wil in de eerste plaats gezien worden als mens’.